matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potrzebuję pomocy i wytłumaczenia :)
Agata:
3
√
3
*
6
√
3
=
9 wrz 18:56
bezendu:
i po spamujesz ?
https://matematykaszkolna.pl/forum/210435.html
9 wrz 18:57
Agata:
coś muszę robić źle bo mi wychodzi 3
9 wrz 19:09
dero2005:
3
√
3
*
6
√
3
= 3
1
3
*3
1
6
= 3
1
3
+
1
6
= 3
2
6
+
1
6
= = 3
3
6
= 3
1
2
=
√
3
9 wrz 19:20