matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoz!
mona:
oblicz objetosc bryly ograniczonej krzywmi z=p{x
2
+y
2
)−2 , z=2
9 wrz 09:18
mona:
pomoz! mona: oblicz objetosc bryly ograniczonej krzywmi z=
√
x
2
+ y
2
−2 , z=2
9 wrz 09:21