matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz calke
mona:
∫
1
x*lnx
9 wrz 08:09
mona:
9 wrz 08:13
Patryk:
lnx=t
9 wrz 08:37
asdf:
1
x
∫
=..korzystając ze wzoru:
lnx
f('x)
∫
= ln|f(x)| + C
f(x)
9 wrz 15:40