matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
fiz
lola:
z wieży o wysokosci 50 m puszczamy pionowo w dol kule zelazna. po jakim czasie dotknie ona ziemi?
7 wrz 22:14
Saizou :
jest to spadek swobodny ciała h=s=50m g=10 m/s
2
1
s=
gt
2
2
oblicz t
7 wrz 22:17