matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dlaczego jest taki wynik?
limak:
8−4ln4−2+4ln2=6−4ln2 dlaczego wychodzi taki wynik nie 6−ln1/2
7 wrz 12:58
ICSP:
8 − 4ln4 − 2 + 4ln 2 = 8 − 2 − 8ln2 + 4ln2 = 6 − 4ln2
7 wrz 14:42