oblicz
Basia: oblicz xy−2−45z−1 dla x=3,(3); y=0,(5) i z=0,(9).
6 wrz 23:25
Eta:
..=10
6 wrz 23:29
bezendu: A gdzie rozwiązanie ?
6 wrz 23:30
Eta:
w głowie
6 wrz 23:30
Eta:
Było : "oblicz" ..... to obliczyłam
6 wrz 23:31
Antek: z=0.(9)=1
6 wrz 23:31
Eta:
Jasne
Antek
6 wrz 23:32
Antek: Pozdrawiam i dziekuje
6 wrz 23:34
Eta:
| | 1 | | 10 | | 5 | |
3,(3)= 3 |
| = |
| , 0,(5)= |
| , 0,(9)=1 |
| | 3 | | 3 | | 9 | |
| | x | | 4 | |
W= |
| − |
| =.......... = 10 |
| | y2 | | 5z | |
6 wrz 23:34
pigor: ..., bo x=3
39= 3
13=
103 , y=
59 , z=
99=1 , więc
xy
−2−
45z
−1=
103*
8125−
45=
545−
45=
505= 10. ...
6 wrz 23:35
Eta:
Echch
pigorku 
zawsze ze spóźnionym zapłonem
6 wrz 23:37
pigor: noooo taaaak, ..., aleeeee tylko...

jedną
minutkę tym razem

a "musiałem" Cię sprawdzić .
6 wrz 23:43