matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
cx:
5 wrz 16:54
Mila:
log
6
(6
−2
)+log10
1
3
=
1
=−2+
=...
3
5 wrz 17:00
Antek:
do zastosowania wzor log
a
a
n
=nlog
a
a=n bo log
a
a=1
5 wrz 17:39
cx:
ok to juz mam dzieki
5 wrz 17:41