matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
cx:
log10
7
− log (male) 0,5i duze 8 =
5 wrz 16:51
Eta:
log
a
a
n
= nlog
a
a= n*1 to log10
7
=...........
1
0,5=
= 2
−1
8=2
3
2
n
n
log
a
m
(a
n
)=
log
a
a=
m
m
to: log
2
−1
(2
3
)= ...... masz : m= −1 n=3
5 wrz 16:55