pytanie
Mar-Jolka :D: Czy zbiór wartości funkcji g(x) można zapisać jako ZWg ?
Piszę się Df = czy Df ∊ , kiedy równa się a kiedy należy ?
x∊{2,3} ,czy x={2,3}
A=ℛ , czy A∊ℛ
Dziękuję za odpowiedź.
Mariola
4 wrz 21:43
Mar-Jolka :/: Proszę
4 wrz 21:49
Janek191:
Df = − dziedzina funkcji f
ZWf = − zbiór wartości funkcji f
A c R − zbiór A zawiera się w zbiorze R ( inkluzja , zawieranie się )
x ∊ R , np. √2 ∊ R
ale
< 2; 5 > c R
4 wrz 22:12
Janek191:
Df = − dziedzina funkcji f
ZWf = − zbiór wartości funkcji f
A c R − zbiór A zawiera się w zbiorze R ( inkluzja , zawieranie się )
x ∊ R , np. √2 ∊ R
ale
< 2; 5 > c R
4 wrz 22:12
:€: Dziękuje
4 wrz 22:50