matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdź współczynniki kierunkowe prostych o równaniach
asdasdf:
x
y
−
= 1
2
3
4 wrz 21:12
Bogdan:
wyznacz y z tego równania
4 wrz 21:14
Janek191:
x
y
−
= 1
2
3
y
x
=
− 1 / * 3
3
2
y = 1,5 x − 3
4 wrz 22:27