matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
Olka:
√
x
2
−2x+1
−
√
x
2
−4x+4
=
√
x
2
−6x+9
4 wrz 17:59
Eta:
√
a
2
= |a|
√
(x−1)
2
−
√
(x−2)
2
=
√
x−3)
2
|x−1|− |x−2|=|x−3| i teraz przedziałami ..........
4 wrz 18:03