matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
calka
Kamil:
2x+y
∫
dy = ?
y
4 wrz 00:03
Kamil:
y
2
y
2
czy to bedzie 2x+
/
?
2
2
4 wrz 00:04
asdf:
jeżeli po dy, to x jest stała więc: = 2x∫y
−1
dy + ∫dy
4 wrz 00:04
ICSP:
= 2xln|y| + y + C ?
4 wrz 00:05
Mila:
2x
∫(
+1)dy = prosta sprawa.
y
4 wrz 00:05