matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Poomocy
Poomocy:
liczby rzeczywiste a,b,c spełniają warunki: a+b=3 b+c=4 c+a=5 oblicz sumę liczb a+b+c
3 wrz 23:19
ICSP:
dodaj wszystkie równania stronami.
3 wrz 23:20
tola:
2a+2b+2c=12 ⇒ a+b+c=........
3 wrz 23:25
ICSP:
= 6
Witam
***
3 wrz 23:26