matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość bez
lełoś :
|||x|−3|+1|=2 ||x|−3|+1=2 lub ||x|−3|+1=−2 ||x|−3|=1 ||x|−3|=−3 odrzucam ? ||x|−3|=1 |x|−3=1 lub |x|−3=−1 |x|=4 |x|=2 x=4 lub x=−4 x=−2 lub x=2
2 wrz 18:38
pigor:
..., no nieźle, .
2 wrz 18:50