| 2 | 3 | 11 | |||
− | =− | ||||
| x+y | x−y | 13 |
| 3 | 5 | 74 | |||
+ | =− | ||||
| x+y | x−y | 39 |
Oczywiście przy założeniu x ≠ y oraz x ≠ − y
Tylko pytanie co potem
| 2 | 3 | 11 | |||
− | =− | /*3 | |||
| x+y | x−y | 13 |
| 3 | 5 | 74 | |||
+ | =− | /*2 | |||
| x+y | x−y | 39 |
| 6 | 9 | 33 | |||
− | =− | ||||
| x+y | x−y | 13 |
| 6 | 10 | 148 | |||
+ | =− | ||||
| x+y | x−y | 39 |
| 19 | 99 | 148 | ||||
− | =− | + | ||||
| x−y | 39 | 39 |
| 19 | 49 | |||
− | = | |||
| x−y | 39 |
| 1 | 1 | ||
= u , | = v | ||
| x + y | x − y |
| 11 | ||
2* u − 3*v = | ||
| 13 |
| 74 | ||
3*u + 5*V = | ||
| 39 |