matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
karina:
Umie ktoś? ∫(2x+1)
1
0
dx = ?
31 sie 20:35
asdf:
t = 2x + 1 dt = 2dx
31 sie 20:48
Mila:
Karino, nie pisze się "umie ktoś", lecz np. "proszę o pomoc".
31 sie 22:19
AS:
Umiem i cóż z tego?
1 wrz 09:02