matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Planimetria
Kostek:
http://www.zadania.info/d18/582786
skąd wiemy, że te trójkąty są równoramienne ?
27 sie 22:44
arni:
Ramionami są długości promieni
r
27 sie 22:45
Mila:
SA=SB=SC=R
27 sie 22:46
Kostek:
OK dziękuje
27 sie 22:46