matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pole obszaru ograniczone krzywymi
Kamila:
y=x
3
+x
2
−2x; x=−2; x=2; oś 0x problem w tym, że po narysowaniu nie widzę, o które pole chodzi. może ktoś pomóc? z dalszym rozwiązaniem powinnam sobie już poradzić
24 sie 14:10
AS:
24 sie 15:19
Mila:
Pracuj dalej sama.
24 sie 17:21