asdf: Wow! Super zadania, szkoda, ze nie ma własnych obliczeń lub starań

Dajesz treść zadania i
oczekujesz odpowiedzi.
pigor: a) rysujesz przerywaną linią wykres y=log
2x i przesuwasz go o wektor [−3,1]
wtedy prosta x= −3 − asymptota pionowa;
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
b) analogicznie rysujesz wykres y= log
1/2x i przesuwasz go o wektor [0,4] ,
wtedy x=4 − asymptota pionowa tego wykresu
i teraz tak otrzymany wykres odbijasz symetrycznie względem osi OY ;
suma mnogościowa (suma punktów) tych dwóch wykresów jest
szukanym wykresem danej funkcji f .
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
c) i d) krzywe wykładnicze ; podejdź do nich analogicznie (sądzę że jesteś
na rozszerzeniu, a więc

. ...