matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całki nieoznaczone
babcyk:
∫x
3
(x
2
−1)
7
dx jak to zacząć
24 sie 11:50
Patryk:
x
2
−1=t
24 sie 11:50
Patryk:
oraz x
2
=t+1
24 sie 11:51
Mila:
Rozpisz : ∫x
2
*x*(x
2
−1)
7
dx = skorzystaj z podpowiedzi
Patryka
24 sie 17:25