matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dziedzina
tak:
podac dziedziny funkcji: y = ln(x
2
+1)
2x
y=
x
2
+1
−2x
2
+2
y=
(x
2
+1)
2
24 sie 11:44
ICSP:
x ∊ R
24 sie 11:46
Patryk:
D∊R
24 sie 11:46
Patryk:
for all
24 sie 11:46