| πh2 | ||
to Pkoła wpis. = πr2 = | ||
| 4 |
| a*h | 8 | |||
= | ||||
| πh24 | π |
| a | h | 1 | ||||
= 2 ... to ; | = | |||||
| h | a | 2 |
A jednak Polki wygrały! (w Łodzi)
Oczywiście ogladałam , ...... przez załzawione oczy ,
bo strasznie męczy mnie katar, nie wiem sama gdzie tak się "doprawiłam"
Głowa mi pęka, żadne tabletki nie pomagają ., mam nadzieję ,że jeszcze pożyję
Ja NAPRAWDĘ pracowałam, wieczorem musiałam upiec sernik, bo goście się zaprosili.
A Ty w takim stanie tyle pracujesz!
Te zarywane noce na pewno osłabiają odporność. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Dziś nie ma nawału pracy, to skorzystaj i idź wcześniej
.
..... kładę się , bo padam
do jutra