matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Narysować krzywą
Sebastian:
Pomoże ktoś i powie mi jak narysować krzywą y=e
x
?
21 sie 18:00
ICSP:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=plot+e%5Ex+
21 sie 18:19
Sebastian:
Dzieki
21 sie 18:22
Mila:
Szkicujesz przybliżony wykres: y=(2,7)
x
21 sie 18:25