wykres y=-U{1}{x}
jolo : | | 1 | |
Jeśli wykres y=− |
| przesuniemy o wktor u=[1,−3] to jego wzor bedzie wygladal tak |
| | x | |
| | 1 | |
y=− |
| −3  |
| | x−1 | |
20 sie 15:02
lełoś :
tak
20 sie 15:06
jolo : a i musze wyznaczyc dziedzine funkcji i rownanie asymptot
pomoze ktos ?
20 sie 15:10
bezendu:

asymptoty to y=−3 oraz x=1
D=R\{1}
20 sie 15:14
Mila:
BEZENDU, widzę duży postęp w zdobywaniu wiedzy. Wykaż się u Adriano, sprawdzę.
20 sie 15:20
bezendu:
Mila to nie żaden postęp

tego typu zadania miałem już w szkole
20 sie 15:27