logarytmy
wrrrr: Ile będzie wynosił x proszę o pomoc
x∈R:x<2log27
25 wrz 08:08
Squall: alogab=b ,więc 2log27=7
x<7
25 wrz 09:32
wrrrr: a ile wynosi cos 1/2π
25 wrz 13:26
Bogdan:
a ile wynosi cos90o ?
25 wrz 13:28
wrrrr: 1

no i wyszły mi coś takiego
ma to sens
10∊{x∊R;x∈R:x<2
log2
7 −>x=cos1/2π}
25 wrz 13:43
sdf: wynik to 4
25 wrz 13:50
wrrrr: ale jaki wynik

skąd 4?
czyli to jest prawdziwe czy nie
25 wrz 13:51
wrrrr: no proszę pomóżcie jeszcze trochę
25 wrz 14:10
wrrrr: halo

błagam?
25 wrz 18:25