matematykaszkolna.pl
Zmiana:) Kuba: Za rok pisze poprawke matury z matmy rozszerzonej. Chyba wszyscy wiedzą kim jestem, ale widze, że ktoś pojawił się pod nickiem Kuba, więc go zmienie. Kuba ====> ba8 Reszta chyba bedzie wiedzieć, że to ja( mam na myśli Eta, Bogdana, którzy pomogli mi w przygotowaniach do poprawkowej matury 2009. Będę starał się ty wchodzić codziennie, o ile bede miał dostęp do internetu, poniewaz zamierzam wyjechać na pół roku, ale mam dobry telefon gdzie moge śledzić i może robić ale mniejsze zadanka (mam nadzieje, że tak gdzie pojade do pracy bedzie jakiś niezabezpieczony dostęp do Internetu przez WiFi. Pozdrawiam serdecznie Ete, Bogdana i Jakubaemotka
25 wrz 00:05
ba8: a i jeżeli ktoś coś chce z portalu zadania.info walcie do mnie baosiem@gmail.com udalo mi sie zdobyc konto tam na cały rokemotka
25 wrz 00:10
ba8: już mam pytanie, do któregoś z nauczycieli, poprawiajac wyniki z matury 2009 (nawet sie nie pochwaliłem) w roku 2010, poprawiam ją jeszcze na starych zasadach tzn. z roku 2009?
25 wrz 00:27
Bogdan: Pomyślności emotka
25 wrz 00:28
Bogdan: Tak
25 wrz 00:28
ba8: ooo to super, dziekujeemotka bo słyszałem, że tegoroczni maturzysci jak chca pisac egzamin maturalny z matmy rozszerzonej pisza (tak jak kiedys kiedys było) najpierw podstawe a pozniej rozszerzenie, czy to prawda?;>
25 wrz 00:32
ba8: dobranoc wszystkimemotka
25 wrz 00:47
Eta: Powodzenia, dobranocemotka
25 wrz 02:05
ba8: witam, a odpowiesz mi na to pytanie wyżej?;>
25 wrz 14:09
Kuba: Witam wszystkich, wypełniam własnie deklaracje i jest tam miejsce na adres do korespondencji i tego tyczy się moje pytanie w styczniu moja rodzinak planuje przeprowadze do nowego domu w jaki sposob mam zapisac adres korespondencji (czy ten nowy czy stary a moze oba bo miejscowosć się nie zmieni) chce dac tą deklarację jutro juz jako ostateczna bo od pazdiernika do kwietnia w Polsce mnie nie będzie. Co mam zrobić?
28 wrz 17:57
Kuba: zapomniałem zmienić na ba8
28 wrz 18:02
Bogdan: Witaj Kubo. Zawsze podajesz aktualny adres, po przeprowadzce uaktualnisz adres w różnych dokumentacjach, urzędach i instytucjach.
28 wrz 19:11
Ona_18: Jak ktoś zdaje matme rozszerzoną to najpierw o 9 pisze podstawy a później o 14 rozszerzoną część
28 wrz 19:50