matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
Handball_93:
pochodna z e
−x
2
=
15 sie 20:40
pigor:
..., w czym problem ? (e
−x
2
)' = e
−x
2
*(−x
2
)'= −2xe
−x
2
.
15 sie 20:43
Handball_93:
a no tak, robię trudne i się gubię na prostych... dzięki
15 sie 20:47