Wskaż zbiór, który jest wartoscia wyrażenia A\(B\C)
Karo: Wskaż zbiór, który jest wartoscia wyrażenia A\(B\C)
a)A∩B, gdy C jest rozaczne z A i rozlaczne z B
b)Zbior pusty gdy A=B=C
c)N gdy A=B oraz A jest zbiorem liczb rzeczywistych a C jest zbiorem liczb wymiernych
14 sie 21:35
asdf: diagramami Venna najlepiej, rysuj
14 sie 21:36
Karo: narysowalam i powiedzialabym ze odp − a
14 sie 21:44
Karo:
14 sie 21:49
Karo: odp a i b wykluczam, niewiem co z c)
14 sie 21:55
Karo: po przemysleniu chyba jednak odp a
14 sie 22:09