matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanko
Marzena:
3
√
*
√
15
5
12 sie 09:34
pigor:
..., np. tak :
√
3
√
3
√
3
5
*
√
15
=
*
√
3*5
=
*
√
3
*
√
5
=
√
3
2
= 3. ...
√
5
√
5
12 sie 09:37
5-latek:
To nie jest rownanie Brakuje znaku rownosci i niewiadomej =
√
9
=.... policz
12 sie 09:41