matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc
ad:
proszę o pomoc w równaniu x
2
−1=0 mam wynik x=1 czy x=1 lub x=−1
8 sie 22:16
bezendu:
x
2
−1=0 x
2
=1 x=−1 lub x=1
8 sie 22:18
ad:
dzięki
8 sie 22:23
5-latek:
Bezendu to jest latwe . zajmij sie swoim zadaniem
8 sie 22:25