matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica funkcji
babcyk:
a takie cos jak ruszyć
8−x
lim
x→8
1
sin
πx
8
6 sie 23:40
Mila:
1
1
8π−πx
π(8−x)
sin
πx=sin(π−
πx)=sin
=sin
8
8
8
8
dalej sam dokończ
6 sie 23:57