rozwiaz.
ViruS: log3 33√3
4 sie 22:40
4 sie 22:41
ViruS:
4 sie 22:41
4 sie 22:41
ViruS: moglbys powiedziec jak to zrobiles?
4 sie 22:41
Technik:
patrz link
4 sie 22:42
ViruS: patrze to odsyla mnie do strony z logarytmami.
4 sie 22:43
Technik: 
o to własnie chodziło żebyś przejrzał jak to się robi

a po drugie nie prosiłeś o
rozwiązanie tylko o wynik
4 sie 22:44
ViruS: no dobra, dzieki ;x
4 sie 22:45
Eta:
3
3√3= 3
4/3
| | 4 | | 4 | | 4 | |
log334/3= |
| *log33= |
| *1= |
| |
| | 3 | | 3 | | 3 | |
4 sie 22:46
ViruS: dziekuje bardzo.
4 sie 22:49