sdfsf
nikiii: oblicz trzecia czesc liczby 381 o co 5? w tym zadaniu
4 sie 13:34
Godzio: | 1 | |
| * 381 = ... |
| 3 | |
4 sie 13:37
ICSP: zakładam zę ta liczba to nie 381 tylko 3
81
| | a | |
policzenie trzeciej części liczby a to inaczej obliczenie |
| |
| | 3 | |
czyli w twoim wypadku masz obliczyć
| 381 | |
| = 381−1 = 380 i to jest odp |
| 3 | |
4 sie 13:38
nikiii: nie no na zagadnieniach mialam napisane 381
4 sie 13:43
Garth: Co znaczy "o co 5?"?
4 sie 14:40
nikiii: "o co chodzi "
4 sie 14:42
Garth: A jest jakies, co do tego zwrotu, wyjasnienie?
4 sie 14:49