matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
2 łatwe równania 2 liceum
Posejdon:
3−
2
* 3
5
* 3
2
2−
1
+ 2−
2
+ 2−
3
1 sie 14:59
Piotr 10:
a) 3
−2+5+2
=3
3+2
=3
5
=243
1
1
1
4
2
1
7
b)
+
+
=
+
+
=
2
4
8
8
8
8
8
1 sie 15:49