zadanie
Ollla: hej mogłby mi ktoś pomóc w zadaniu ?

z góry dziękuje

((
√2)
2−√2)
2+√2
27 lip 18:33
Ollla: wiekie dzięki

też bym chciała tak jak Ty
27 lip 18:44
Piotr: Mila nie przypadkiem (√2)2.bo 22−(√2)2=4−2=2
27 lip 18:47
Mila:
Wszystko przed Tobą do zdobycia.
27 lip 18:47
Piotr: Hmm, jak mam to rozumieć

?
27 lip 18:48
Mila: No pewnie , dziękuję Piotrze.
((√2)2−√2)2+√2=(√2)2=2
Wykladniki mnozymy: (2−√2)*(2+√2)=22−(√2)2=4−2=2
27 lip 18:52
Piotr: 
27 lip 18:53
Ollla: dziękuje Wam
27 lip 18:53