matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Pitag:
Witam, mam zadanie do rozwiązania, moglibyście pomóc ? (2+
√
3
)
0,5
* (2−
√
3
)
0,5
25 lip 16:02
Mila:
=((2+
√
3
)*(2−
√
3
))
0,5
=(4−3)
0,5
=1
25 lip 16:05