stosujac prawa na potegach przedstaw w prostszej postaci.prosze z wytłumaczeniem
sana: 210+210=
23 wrz 20:41
Eta:
a +a = 2*a gruszka + gruszka = 2* gruszka

2
10 +2
10 = 2*2
10 = 2
1*2
10 = 2
1+10= 2
11
23 wrz 20:48
Eta:
Jaśniej już nie potrafię
23 wrz 20:48
Squall: Bardzo obrazowe tłumaczenie Eto
23 wrz 20:49
Eta:

23 wrz 20:50
sana: dziekuje barzdo lepeij nikt by nei wytlumaczyl mi to
23 wrz 20:57
sana: czyli jak bedzie 2
20+2
20=2
2+2
20=2
22
dobrze mysle
23 wrz 21:01
Squall: nie
będzie 2*220=21+220=221
23 wrz 21:03
sana: a teraz to juz rozumiem. dzieki
23 wrz 21:06
Eta:
poprawimy
Squala 
2
20 +2
20 = 2*2
20= 2
1*2
20= 2
1+20= 2
21
23 wrz 21:10
Squall: ups

faktycznie chochlik

Dzięki Eto
23 wrz 21:15