matematykaszkolna.pl
rekrutacja młody tales :): Witam emotka Mam pytanie odnośnie rekrutacji. Od razu zaznaczam, że nie chodzi tu o kierunki medyczne. Dostałem się na UJ i teraz czekam na wyniki Politechniki Warszawskiej. Co jeśli nie dostanę się na PW i chciałbym próbować z drugiej listy? Bo potwierdzenie kandydowania na UJ jest do 15 lipca, a druga lista Politechniki ogłoszona nieco później. Czy mogę zrobić tak, że zgłosić chęć do "udziału" w drugiej liście, a jednocześnie zawieźć papiery na UJ, tzn. potwierdzić "siebie"? I co jeśli zostanę przyjęty na PW z drugiej listy− czy mogę tam iść, mimo że wcześniej potwierdziłem swoją osobę na UJ. Rozumiem, że jeśli się nie dostanę, to nie ma żadnego problemu? Pozdrawiam! emotka
9 lip 18:42
gość: up
9 lip 21:04
gość: up
9 lip 22:04
młody tales :): up
10 lip 08:52
wredulus_pospolitus: Oczywiście, najlepiej jeżeli dowiesz się na UJ jak będzie wyglądała sytuacja, ale z tego co kojarzę to: −> koniec rekrutacji na UJ = składasz tam oryginały −> dostajesz się na PW, więc musisz dostarczyć oryginały, które sa na UJ −> błagasz UJ, aby Ci wydali oryginały, a oni pokazują Ci gest Kozakiewicza
10 lip 16:24
młody tales :): Niech ktoś się jeszcze wypowie emotka
10 lip 17:00
fx: Przecież obecnie już uczelni nie dajesz oryginału świadectwa maturalnego więc nie ma z tym problemów.
11 lip 16:25