matematykaszkolna.pl
Rekrutacja tn: Rekrutacja na studia. Witam, załóżmy że w piątek wiem, że dostałem się na trzy uczelnie. I muszę dowieźć papiery. Jak mam się zachować ? Tzn, mam wybrać dokładnie jedna uczelnię ? Czy może papiery złożyć na dwie, a dopiero potem ostatecznie wybrać? Jak to powinno wyglądać ?
9 lip 15:08
use: no raczej jak juz cie przyjmą to papiery zawozisz tam gdzie juz chcesz studiowac ( papiery bodajze dowozi sie w terminie dosyc dlugim chyba nawet do 3 tygodni od wynikow rekrutacji wiec masz kupe czasu.)Poza tym po co zawracac dupe i dowozic papiery gdzies gdzie pozniej i tak nie bedziesz studiowal jak dla mnie to zwykle zawracanie dupy. A jakie to uczelnie
9 lip 15:33
młody tales :): Hm, może najpierw sprawdź czy to rzeczywiście 3 tyg, bo możesz wprowadzić kogoś w błąd. Nawet tygodnia nie ma, czasem kilka dni. UW − w piątek wyniki, do środy można składać. UJ, dziś wyniki, do poniedziałku można składać. PW − też niezbyt długo z tego co pamiętam. Masz na myśli chyba jhedynie AGH, gdzie rzeczywiście jest trochę czasu.
9 lip 15:41
use: no wlasnie ja dostalem sie na AGH wiec tym sie podpieram ^^
9 lip 15:55