matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Chciałem spytać o dość proste działanie:
kamczatka:
Chciałem spytać o dość proste działanie:
6
10
6
3
18
9
=
*
=
=
2
3
10
2
10
10
Dobrze?
6 lip 21:58
krystek:
18
poprawka
a tak ok
20
6 lip 22:05
Bogdan:
6
10
6
* 30
10
18
=
=
2
3
2
* 30
3
20
7 lip 01:25