matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
calki
sds:
Całki Witam, mam trzy funkcje y=lnx y=1 x=1 musze policzyc pole obszaru ograniczonego tymi krzywymi, tylko nie wiem jak wyznaczyc druga granice calkowania, moglby mi ktos pomoc?
3 lip 20:16
sds:
dobra juz wiem, ale jestem glupi
3 lip 20:17