28 cze 20:30
Trivial:
Jakie kierunki są dobre? To Ty chyba powinieneś wiedzieć co Cię interesuje... Jeżeli interesuje
Cię informatyka i programowanie to czemu nie wybierzesz informatyki? Z pracą jest na pewno
łatwiej (duużo ofert). Z automatyką nie wiem, ale podejrzewam że tak różowo już nie jest.
Więcej nie powiem, gdyż nie studiuje na tej uczelni (temat nadaje się na forum uczelniane PWr −
zakładam że takowe istnieje).
28 cze 20:39
Kipic: a jakie kierunki polecacie bo mi to obojetnie zeby tylko programowania nie bylo w kosmos czyli
onformatyka odpada
28 cze 21:00
bezendu: Mechanika i budowa maszyn ?
28 cze 21:03
Kipic: hmmm a jakies inne
28 cze 21:05
use: jaki wynik kipic

>>
28 cze 21:08
bezendu: A co ten nie dobry ?
28 cze 21:19
use: bezendu na agh przykladowo zeby sie dostac to chyba nawet matury nie trzeba miec

oczywiscie
zartuje ale progi bardzo niskie kierunek mniej oblegany ale oczywiscie nie twierdze ze zly
jednak mysle ze nie dla kazdego ^^ chociaz zalezy jak kipicowi poszla matyra czy ma jakis
wiekszy wybor w ogole ^^
28 cze 21:22
bezendu: use mechanika i budowa maszyn to jeden z 10 najpopularniejszych kierunków w Polsce
28 cze 21:29
28 cze 21:32
Kipic: wyniki oki
28 cze 21:56
bezendu: To
Kipic pochwal się ?
28 cze 21:58
Kipic: oki .
Kierunek teraz ciezko wybrac
28 cze 22:33
asdf: poczytaj o mechatronice
28 cze 22:38
Nienor: O mechatronice słyszałam, że nudna i wtórna strasznie, aż się poprzepisywali na fizykę
28 cze 22:51
asdf: to zalezy od kogo

Jakbys mi powiedzial (a), ze mam isc na polonistyke to bym tam dwóch dni
nie wyrzymal. Każdy ma wlasne zainteresowania, a mam brata na mechatronice i jakos nie narzeka
28 cze 22:54
Nienor: Pewnie tak, każdy lubi co innego
28 cze 22:56
use: a ja juz sam nie wiem gdzie uderzac malo czasu jest a mam mętlik totalny

pewene jest to ze
krakow

ale gdzie to strasznie sie wacham mialem zamiar isc na ta matematyke stosowana ale
juz sam nie wiem nie ma inzyniera po tym ( wiem ze to zaden wyznacznik ale jakos bardziej mnie
ciagnie na studia inzynierskie ) jednak z drugiej strony isc na kierunek i uczyc sie czegos co
nas nie bardzo teaz kreci to tez niedobrze

echh a czasui malo bo tylko kilka dni lipca
zostalo

kipic wez sie pochwal jaki wynik uzyskales
28 cze 23:00
Vizer:
Jeśli chcesz dużo matematyki nie biorąc matematyki, to wchodzi w grę Informatyka albo
Automatyka i robotyka i ponadto są to kierunki warte polecenia
28 cze 23:30
use: tylko pytanie jest takie czy te przedmioty scisle zwiazane z informatyka czy automatyka mnie
nie zniechęca
28 cze 23:43
Nienor: Co za różnica czy masz inżyniera czy nie

Idź śmiało na matme stosowaną, pare semestrów z
innych przedmiotów (nie humanistycznych) i tak będziesz miał. Po co mieć inżyniera, skoro to
co robisz cię nie kręci
28 cze 23:46
Boogeyman: A może jakaś elektornika? Hardkor telekomunikacja albo elektrotechnika. Jezeli ktoś interesuje
się takimi tematami to bardzo fajne studia. Najwazniejsze to wybierać kierunek z pasją a nie
patrzac tylko i wylacznie na perspektywy zarobku

Jak się wciągniesz to bedzie git.
28 cze 23:57
use: @Boogeyman wlasnie sam nie wiem jestem w sumie po technikum elektrycznym wiec "cos tam wiem "
jednak nie jestem pewien czy mam ochote na te wszystkie katorgi z laboratowiami ^^
29 cze 00:13
Boogeyman: Jestem tego zdania, że teraz na każdych studiach trzeba się przyłożyć i nie tylko po to aby
zdać.
Musisz być dobry w tym co robisz, takie czasy. Ja jestem po liceum i czeka mnie ciężka
przeprawa z
teorią obwodów i innymi "przyjemnościami" ale tak to jest na konkretnych studiach technicznych.
Masa wysiłku ale pewnie sie opłaci, patrz też na specjalizacje.
29 cze 00:28
use: a ty gdzie uderzasz

>>
29 cze 00:35
Boogeyman: AGH albo PW elektrotechnika.
29 cze 00:37
use: to powodzenia ja po 4 latach jakos nie mam ochoty na elektrotechnike ale moze kiedys kto wie
29 cze 01:19