matematykaszkolna.pl
Dominik: DZIEKUJE! chcialbym wszystkim podziekowac za wszelka pomoc, ktorej mi tutaj udzieliliscie. nie sposob nawet tego wyrazic slowami; bardzo ciezko jest to zrobic przez internet. niemniej jednak DZIEKUJE! osob nie bede wymienial, bo kazdy byl pomocny − nawet ci, ktorzy sami tutaj pomocy szukali, bo sam sie uczylem pomagajac. bez was nie osiagnalbym takiego wyniku. a teraz czas na drobne przechwalki emotka pol podst 76% ang podst 98% ang rozsz 88% i to co lubimy najbardziej mat podst 100% mat rozsz 98% DZIEKI!
28 cze 17:28
Domislaw: to jeszcze fizyka sie pochwal
28 cze 17:33
Basia: piękne wyniki emotka emotka
28 cze 17:34
PW: Przyłączam się do gratulacji!
28 cze 17:37
Dominik: dziekuje emotka Domislaw, nie pisalem fizyki.
28 cze 17:41
Ajtek: Świetnie
28 cze 17:49
Godzio: Gratuluję emotka
28 cze 17:50
Ajtek: Witam Basia, PW, Dominik emotka.
Vizer: Wow nice emotka Również gratuluje większość kierunków jest Twoja, a na AGH każdyemotka Z matmy miałem identycznie kiedyś, ale angielski to ładnie pojechałeś. Jeszcze raz gratzy. No i polski! Idziesz na humanistyczne?
Ajtek: Cześć Godzio emotka.
Ajtek: Siema Vizer .
28 cze 17:51
Godzio: Cześć emotka
Vizer: Cześć Ajtek emotka
Basia: Witam Panów; wszystkich emotka
28 cze 17:53
Dominik: oczywiscie humanistyczne! nota bene przez polski musialem zmienic szkole w kwietniu, bo bym nie zdal. emotka z ustnego tez calkiem niezle, bo 18/20. wybieram sie na MIM UW, na informatyke. emotka
28 cze 18:05
28 cze 19:18
Saizou : Dominik ogromne gratulacje, wyniki widzę żeś wyśrubował na maxa praktycznie
28 cze 19:53
pomoc: Gratulacje emotka Ja za rok będę się męczyć choć zastanawiam się czy wo−gule przystępować...
28 cze 21:33
Osxx: Gratuluję emotka.
28 cze 22:03
nie lubię matmy : Wow Gratuluje takich wyników ,bez problemu wszędzie się dostaniesz, podziwiam szczególnie z Polskiego bo w tym roku wyjątkowo był trudny
29 cze 11:06
nie lubię matmy : Pomoc: a dlaczego miałbyś nie przystępować ?Też w tym roku zamierzałem nie przystępować do matury ale spróbowałem i zdałem wszystko bez problemu emotka
29 cze 11:17
Sinusoidalny: Fantastyczne wyniki ! Naprawdę zmieniales szkole?
29 cze 12:21
Dominik: no niestety musialem zmienic na prywatna, nie zdalbym. w ogole mam smieszne oceny, srednia chyba ponizej 3, z polaka dwoja, z matmy 3. emotka
29 cze 12:45
Nienor: Też na koniec miałam z matmy, no dobra, 4, a wyniki na maturze podobne do Twoich, więc przejmowanie się ocenami jest bezsensu I emotka Dominik
29 cze 12:57
pomoc: bo chodzę do Lo zaocznie. trochę lipa, bo nawet w sierpniu mam poprawkę z matmy i niewiem naprawdę czy jest jakikolwiek sens przystępować do matury. bo już nie wierze aby było ok
29 cze 19:13
Sinusoidalny: DOMINIK ale jak to proszę opowiedz mi o tym bardzo mi zależy , Ja mam trochę podobnie . Ja mam słaba nauczycielkę i klasę hmm szczególnie klasę Która nie lekcja polskiego .... Bardzo chciałbym spełnić swoje marzenia nie jestem z polskiego dobry ale wierze ze to nie jest takie trudne ...nieważne Opowiedz proszę emotka
29 cze 19:45
Dominik: nie wiem o czym wlasciwie opowiadac. stwierdzilem, ze mam dosyc, wiec poszedlem do szkoly prywatnej, ktora sobie upatrzylem. zaplacilem wpisowe, podpisalem papiery i wrocilem do mojej starej szkoly po kwitek z ocenami. nastepnego dnia juz chodzilem do prywatnej, a raczej nie chodzilem, bo tam ich to nie za bardzo interesowalo czy ktos chodzi na lekcje. moglem spokojnie przygotowac sie do matury, a papier z ocenami mialem po prostu za kase. emotka
29 cze 20:08
Sinusoidalny: Dosyć czego?emotka
29 cze 20:10
Dominik: ciaglych popraw, ktore i tak skutkowaly jedynkami. a na dodatek, zeby moc poprawic musialem odpracowywac po 2 godz. w bibliotece. nie mialem na to czasu, wolalem sie uczyc matematyki.
29 cze 20:31
Sinusoidalny: Dziękuje za odpowiedz emotka Jak ci sie udało nadrobić polski ?
29 cze 20:36
Dominik: pojawilem sie na paru lekcjach w tej prywatnej szkole i to wystarczylo. wiesz jako to jest, placisz − wymagasz.
29 cze 20:41
use: no ja mialem nieco gorzej nie mialem tak lekko, bylem cisniety przez przedmioty zawodowe a jednak dalem rade ogarnąc i polski i matme na ktora mialem stosunkowo mniej czasu; Jezeli chodzi o polski to powiem ci szczerze ze tez mialem wątpliwe podejscie i balem sie jak cholera miesiac przed matura zacząłem przerabiac wszystkie streszczenia a matme odlozylem na bok i tak wsumie nic mi te streszczenia nie daly bo generalnie nie trzeba bylo korzystac z wiedzy o calej lekturze ale mimo wszystko peweniej sie do matury podchodzi a tak na domiar zlego przerobilem wszystko a przedwiosnie ktore w miare mialem na lekcjach ogarniete zostawilem na sam koniec i przerovilem tak tylko po lebkach no ale jak juz przyszedl dzien matury to powiedzialem sobie ze musze to napisac i napisalem najpierw wypracowanie zeby miec z glowy pisalem wszystko z tekstu doslownie to co wynikalo z tekstu wypisywalem i tez wazne jest zeby wokol jakiejs dupereli dlugo sie rozpisywac zawsze to dodatkowe zdania ^^ i tak suma sumarum dostalem za wypracowanie 25 pkt/50 na koniec na szybko porobilem pierwszą czesc za ktorą dostalem 17/20 i w sumie mam 42 pkt co daje 60% z polskiego a zeby zdac trzeba miec 30 wiec naprawde powiem ci szczerze ze nie masz sie wsumie czego bac jak w miare logicznie potrafisz skladac zdania to mature zdasz tylko musisz napisac dosyc dluuugie wypracowanie zeby sie nie czepiali ja napisalem 4 strony emotka to tyle ode mnie glowa do gory emotka
29 cze 20:48
Sinusoidalny: Nie mogę tego zrozumieć Życzę ci dalszych sukcesów emotka Mam nadzieje ze mi tez uda sie napisać matury za za 2 lata .
29 cze 20:56
Sinusoidalny: Powyżej napisany post to odpowiedz dla Dominika
29 cze 20:57
Sinusoidalny: @use Dziękuje emotka
29 cze 21:00
Dominik: na pewno dasz sobie rade z matura. ja cale liceum jechalem na dwojach, nic sie nie uczylem, a i prawde mowiac na lekcjach zdarzalo mi sie czesto byc nietrzezwym (glupie co prawda, ale sie wyszalalem emotka ). polskie szkolnictwo to porazka i na przerobienie calego materialu na 100% wystarczy pare miesiecy, a nie trzy lata. use, ja do polskiego ani angielskiego nie uczylem sie w ogole. wyniki sa jakie widac wyzej.
29 cze 21:09
use: @dominik ale wiesz jak to jest z tymi wynikami wg mnie nie sa miarodajne zalezy to od zbyt wielu czynnikow a ja osobiscie z matmy czuje sie o wiele mocniejszy niz te marne 86% z matury ( popelnilem kilka bledow rachukowych na koncu zadan i bach stracilem punkty ) nie ma sie co zalamywac prawdziwa matematyka przed nami to co bylo do tej pory to tak jak tabliczka mnozenia w podstawowce dobrze jest znac ale da sie obejsc emotka a tak w ogole to Dominik mam nadzieje ze przez cale studia bedziesz tutaj zaglądał bo ja będę, a ide na matematyke wiec będzie sieka ^^ i nie wykluczone ze bedzie czasem potrzebna pomoc ^^
29 cze 21:17
Dominik: na pewno bede zagladal. ide na MIM, a tam w sumie informatyki w pierwszym semestrze jest tyle co nic. tylko wstep do programowania, resza to matematyka. urok studiow teoretycznych. emotka
29 cze 21:21
pomoc: a mam pytanie, pomożecie mi się przygotować do poprawki?
29 cze 21:42
Sinusoidalny: Dziwnie trochę emotka Śmiać mi sie chce kiedy patrzę na niektórych kolesi z klasy. Jestem na mat−inf tez sie odbijam ale z mam 4,5 z matmy fizyka 5 inf 5 Bo to są przedmioty którymi sie interesie i będę zdawała maturze A oni jak dzieci w podstawówce chodzą do nauczycielek po czwórki a z tych przedmiotów maja 2 Jeden ma średnia 4.0 a z tych przedmiotów 2,3,3 : D
29 cze 21:49
Sinusoidalny: @pomoc powiedz do której klasy chodzisz żebyśmy wiedzieli z czego
29 cze 21:51
pomoc: 2 klasa liceum. dokładnie kombinatoryka, prawdopodobieństwo, ciągi liczbowe,. i elementy statystyki,
29 cze 21:53
Sinusoidalny: @pomix załóż nowy temat
29 cze 21:55
Mila: pomoc, załóż nowy wątek i wpisuj problemy.
29 cze 22:02