poprawka
poprawka: Mam poprawkę w sierpniu z jednego egzaminu. Jeśli go zdam w sierpniu to jak mam się rekrutować
jeżeli terminy rekrutacji już minęły?
28 cze 13:51
Basiek: Zostają Ci tylko te kierunki, na który jest dodatkowy nabór.
28 cze 14:17
poprawka: Czyli nie rejestruje się w sytemie elektronicznym i nie wypisuje ocen ze świadectwa oraz nie
wybieram sobie kierunków wedle mojej preferencji?
28 cze 14:18
Basiek: Proponuję zadzwonić/ przejść się do sekretariatu. Tam podadzą Ci odpowiednie informacje
..., pewne informacje.
Acz logika wskazuje na to, że nie mając matury, nie można iść na studia, więc nie można
przystąpić do rekrutacji. Wiem też, że znajomy czekał właśnie na tę sierpniową (bodajże)
rekrutację na uczelniach (kierunków niestety nie zostało wiele).
28 cze 14:21
poprawka: a czy na studiach zaocznych też są ograniczone kierunku w przypadku poprawki sierpniowej. Mogę
sobie wybrać dany kierunek mimo że świadectwo mam opóźnione? Jak będę płacił, to chyba mogę?
28 cze 14:38
Basiek: A to już pytanie do dziekanatu.

Swoją drogą− nadal uważam, że nie mając zdanej matury, nie mogą Cię przyjąć na studia, więc
jest to marnowanie czasu i/lub pieniędzy. Jeśli chodzi o studia zaoczne, to chyba wybór w
sierpniu będzie (niemal) taki sam, jak teraz.

W takiej sytuacji trzeba zastanowić się, gdzie jesteśmy, co chcemy zrobić i zdobyć odpowiednie
info. Naprawdę są od tego odpowiednie miejsca: sekretariat/dziekanat. Po to ci ludzie tam są.
Więc znajdź swoje pytania, znajdź w wyszukiwarce odpowiednie numery i znajdź odpowiedzi!
Naprawdę nic prostszego.
28 cze 14:47
poprawka: dzięki za pomoc.
28 cze 15:02
Basiek: Nie ma za co.
I pamiętaj na przyszłość− pierwsze terminy są fajniejsze, bo jest dużo mniej załatwiania.
28 cze 15:04