| 3 | 3 | 1 | 7 | 1 | 1 | ||||||
− | + (2 | − 1 | ) : | − 2 | |||||||
| 4 | 2 | 2 | 8 | 8 | 4 |
| 3 | 6 | 4 | 7 | 2 | |||||
− | + (2 | − 1 | ) * 8 − 2 | = ... | |||||
| 4 | 4 | 8 | 8 | 8 |
?
| 3 | 3 | 1 | 7 | 1 | 1 | ||||||
− | + (2 | − 1 | ): | − 2 | = | ||||||
| 4 | 2 | 2 | 8 | 8 | 4 |
| 3 | 6 | 4 | 7 | 2 | ||||||
= | − | + ( 2 | − 1 | )*8 − 2 | = | |||||
| 4 | 4 | 8 | 8 | 8 |
| 3 | 12 | 7 | 2 | |||||
= − | + ( 1 | − 1 | )*8 − 2 | = | ||||
| 4 | 8 | 8 | 8 |
| 6 | 5 | 2 | ||||
= − | + | * 8 − 2 | = − 3 + 5 = 2 | |||
| 8 | 8 | 8 |