Automaty-pomocy!
Onaaa: Przepraszam, że wklejam to tutaj ale mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto będzie umiał to
rozwiązać... Treść: Narysować charakterystykę statyczną regulatora P (proporcjonalny), jeśli
podczas eksperymentu, w kolejnych punktach pomiarowych zastosowano następujące wartości
sygnału wymuszającego: x1=15%, x2=25%, x3=35%, x4=45%. Wyznaczyć wartości sygnału wyjściowego
w tych punktach, wiedząc że charakterystyka ma przebieg liniowy a współczynnik wzmocnienia
proporcjonalnego kp wynosi 3.
23 cze 11:00
x: proszę...
23 cze 16:56