| 2x2 | |
| x+1 |
| 2x2 | 2 | |||
1− | = | = −∞ | ||
| x+1 | 0− |
| 2x2 | 2 | |||
1+ | = | = ∞ | ||
| x+1 | 0+ |
| 2x2 | 2x2 |
| |||||||||||||
a = x−>∞(+−) | * {1}{x} = | = | = | ||||||||||||
| x+1 | x2+x |
|
| 1 | ||
| 1 |
| 2x2 | 1 | 2x | 1 | |||||
limx→±∞ | * | = limx→±∞ | * | = | ||||
| x+1 | x | x+1 | 1 |
| 2x | |||||||||||
limx→±∞ | = | ||||||||||
|
| 2 | 2 | ||||||||||||
limx→±∞ | = [ | ] = 2 | |||||||||||
| 1 |
| 2 | ||
2x2 = 2 * x2 ≠ x2 * | = 2 | |
| x2 |
| 2x2 | 2 | |||||||||||||||||||||
limx→±∞ | = limx→±∞ | = 2 | ||||||||||||||||||||
|
|
x = −1
y = 2x − 2
| 2x2 | ||
limx→±∞ | − 2x = | |
| x+1 |
| 2x2−2x(x+1) | ||
limx→±∞ | = | |
| x+1 |
| 2x2−2x2 − 2x | ||
limx→±∞ | = | |
| x+1 |
| −2x | ||
limx→±∞ | = | |
| x+1 |
| −2x | −2 | |||||||||||||||||||||
limx→±∞ | = limx→±∞ | = − 2 | ||||||||||||||||||||
|
|