matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
lenkaa:
rozwiąż równanie 3x
2
+12=0
22 cze 17:17
5-latek:
No to bedzie tak 3x
2
=−12 to x
2
=−4 i teraz bardzo gleboko sie zastanow czy w zbiorze liczb rzeczywistych istnieje rozwiazanie .Jesli nie to dlaczego
22 cze 17:29