matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie różniczkowe
matroz:
Witajcie Jakim sposobem rozwiązać
y
y' +
+ xy
2
= 0
x
y
na pewno nie podstawienie
= t
x
więc jak?
22 cze 17:13
matroz:
odświeżam
23 cze 03:28
matroz:
odświeżam
23 cze 03:28
matroz:
odświeżam
23 cze 03:28
xdc:
Spróbuj u = 1/y
23 cze 10:08