matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
monia:
jak to obliczyc?
S − 0,65 S
1,2 =
88
21 cze 21:49
Kaja:
1,2*88=S(1−0,65) 105,6=S*0,35
2112
S=
7
21 cze 21:51
monia:
dziękuję
21 cze 21:57
radek:
a skąd się wzieła ta 1 ?
22 cze 19:13
radek:
bardzo prosze o odpowiedz
22 cze 19:17
bezendu:
S zostało wyłączone przed nawias
22 cze 19:21